Faderport 8

Leveranstid 3-6 arbetsdagar


8-Channel Mix Production Controller


PreSonus FaderPort 8 fungerar som en förlängning av de valda kanalerna i ditt musikprogram och fungerar samtidigt som transport-kontroll och markeringsverktyg för olika funktioner.

USB/MIDI/MIX Controller med 8:8 kanaler, 8 motoriserade 100 mm faders och 57 knappar med 78 olika funktioner.

Du kan fortsätta använda mus och tangentbord då det är mest praktiskt, men låta FaderPort 8 hantera de funktionerna du önskar fysisk kontakt med via fingrarna. Stora, lysande knappar gör det enkelt att hitta de funktioner man behöver. Åtta high-defination digitala kanal faders ger dig visuell översikt över nivåer, och om du väljer ett spår med musen kommer FaderPort 8 också följa efter och visa ditt val.

En unik Session Navigator som ger dig enkel tillgång till åtta viktiga funktioner för maximal flexibilitet. Dedikerade knappar gör alla spår klara för inspelning på ett ögonblick, ställer in mute och solo, och låter dig se de spår, bussar och VCA du själv önskar. Du är heller inte begränsad till förinställda uppsättningar då det finns fyra tillgängliga User-knappar som snabbt och enkelt ger dit tillgång till dina favoritfunktioner. 

5 999,00 kr