AIR12

Ex moms 4 159,20.-

Leveranstid 2-6 arbetsdagar

I externt lager


2-Way 1 x 12" Active Speaker

2-vägs aktiv högtalare med 12" bas och 1,35" diskant. 1200/700 Watt Klass D och Klass A/B förstärkare, inbyggda DSP presets, 2 kombo XLR/Tele ingångar.

Endast 17 kilo tung.

AIR-serien levererar tydligt och tight ljud till band, DJ´s och vid fasta installationer. Den har en lättvikts design som gör att den är lätt att ta med och transportera. Den levererar hela 1200 watt (dynamiskt) med hjälp av de inbyggda Klass D och Klass A/B förstärkare. Anledningen till att man använder olika förstärkartyper är att man optimera fördelningen mellan bas och diskant bättre. En Klass D förstärkare på 500 watt levererar en effektiv, snabb och ren low-end till bashögtalaren, medans Klass A/B förstärkaren ger 200 watt jämt fördelat över hela frekvensomfånget till 1" diskanten, vilket resulterar i en naturligt välljudande "AIR-y" diskant.

Högtalaren kommer utrustad med en easy-to-use signal processor som med ett enkelt knapptryck optimerar hela lådan för ändamålet. Det finns presets för DJ´s: Music playback. FOH -normal: Front of house med toppad bas och lite varmare ljud. Monitor: optimerar för användning som golvmonitor, där man kompenserar för höjd bas samt tar ner de problematiska frekvenserna som lätt kan ge rundgång. Speech: Optimerar för att lyfta fram tal där 10 dB kan sänkas i basen och diskanten för anpassning till rummet. Det finns även "location-presets" som optimerar lådan i förhållande till placering, te.x på stativ, fast installation eller på en sub.

AIR-Serien har flera ingångtyper för mångsidig användning. Det finns 2 kombo xlr/tele ingångar med en Klass A mikrofonförstärkare med individuell nivå-justering. En stereo 1/8 mini-tele ingång för anslutning av mediaspelare eller smartphones. Dessa ingång-signaler kan justeras med högtalarens interna dsp och mixas ihop till en utgång som sedan kan skickas vidare till nästa högtalare vid seriekoppling. Den formstöpta multi-vinklade plastlådan är otroligt mångsidig och kan placeras på flera olika sätt. Den har anpassade gummiskydd så den är säkrad som stående, eller liggande som golvmonitor. Om den monsteras på stativ så har den 7,5 graders lutning framåt och är även utrustad med med M20 gängor för vägg eller balkmontering med yoke-mount väggbeslag.

5 199,00 kr