O M   O S S


Mycket välkommen till Instrumentservice Huddinge!  Vi tycker det ska bli så roligt och spännande att med den här sidan på ett bättre sätt kunna integrera mer med våra besökare, och därmed ta ytterligare ett steg närmare våra kunder.

Service av instrument kommer att vara den huvudsakliga tjänsten hos oss men vi vill också kunna erbjuda tillbehör och annan musikutrustning till våra kunder på ett smidigare sätt.

Som ni kommer att märka när ni besöker vår hemsida och webbshop så är den inte den största ni besökt när det kommer till antal artiklar. Sortimentet kommer efter hand att uppdateras och vi hoppas att med våra kunders hjälp och med vår egen erfarenhet kan få till ett slimmat men ändå optimalt sortiment som passar dom flesta. Vi kommer inom dom närmsta månaderna att kunna erbjuda produkter inom de flesta kategorier av musikutrustning och mycket av det vi inte lägger upp på vår hemsida kommer vi att kunna ta hem på beställning.

Varför gör vi det här? I första hand så finns vi här för musiker och musikintresserade i Huddingetrakten med omnejd där vi känner att vår service kan göra skillnad. För bra precis ett år sedan fick vi frågan från en musiklärare på en av Huddinges skolor om vi inte kunde öppna en musikaffär i Huddinge och där såddes fröet till instrumentservicehuddinge.se. Avsaknaden av den musikaffär som tidigare fanns är kännbar. Vår onlinebutik kommer ju att vara i stort sett helt digital till en början, men vem vet? Kanske det en dag dyker upp en fysisk musikaffär i Huddinge igen.

Jag heter Patric Silén och jag startade Instrumentservice Huddinge av just den anledningen vi nämner här ovan. Tillsammans med min fru Ebba och min son Adam så kommer vi att göra allt för att ni ska vara nöjda med er kontakt och service hos oss.

Vi ser fram emot att träffa er alla! 

Hälsningar   Patric, Ebba och Adam